Фишклаб

0
34

Фишклаб — це компанія вже з 10-ти річним стажем, що динамічно розвивається. Наш колектив склався з високих професіоналів бізнесу риби і морепродуктів, які люблять свою справу, розбираються у всіх аспектах своєї професії і хочуть робити життя людей простіше, краще і смачніше. Детальніше на http://fishclub.kh.ua/.

Ми поставляємо рибу, ікру і морепродукцию безпосередньо з багатьох країн світу. Всі поставки і якість продукції, що поставляється контролюються нашими співробітниками. Рефрижераторами продукція доставляється в Київ, Одесу, Дніпропетровськ, Харків і зберігається в морозильних складах при температурі -18 -24°С.

Власна служба логістики організовує доставку замовлень клієнтам. На всьому шляху контролюються умови зберігання і транспортування продукції.

Компанія Фішклаб любить і цінує своїх клієнтів незалежно від їх статусу та обсягів закупівлі. Ресторани, бари, кафе, підприємства громадського харчування, готелі користуються нашими послугами і подається продукцією. І звичайно ж звичайні,прості люди, які втомилися від обману, низькоякісних продуктів з супермаркетів і хочуть споживати екологічно чисту, високоякісну рибу, ікру і морепродукти. Наша продукція є екологічно чистою, практично вся вона заморожується в море на бортах риболовних траулерів. Тут вона не проходить ніякої передпродажної підготовки, не накачується гелями, розчинами, поліпшувачами і іншими шкідливими для здоров’я інгредієнтами. Блюдо, яке ніколи не набридає
30.10.2017 | fishclub

Дуже швидке і дієтичне блюдо, яке ще й шалено смачне. Воно підійде і в якості першої страви, і в якості аперитиву. Ще один «плюс» — у нього кожен раз можна вносити не великі нотки для різноманітності і тунець їм чудово і вдячно піддається, тому що має нейтральний смак.

Отже, імбирний раунд .

На 2 порції:

150-200 г ЛОІНСІВ тунця;
1 авокадо;
Сік 1/2 лайма або лимона;
2 ст. л. соєвого соусу;
2 ст. л. кунжутного масла;
1 ч. л тертого свіжого імбиру;
2 пір’їнка зеленої цибулі;
Чорний кунжут;
Крапелька васабі.
Маринад для тартара:

змішати соєвий соус, кунжутне масло, трохи васабі і дрібно нарізаний зелений лук і імбир, натертий на дрібній тертці.

ЛОИНСЫ тунця нарізати дрібними кубиками, перемішати з маринадом, поставити в холодильник на 6-12 годин.

Авокадо очистити, нарізати дрібними кубиками і змішати з соком лайма або лимона.

За допомогою формувального кільця викласти на тарілки шар авокадо і зверху — тартар з тунця.

Прикрасити дрібно нарубаним цибулею і чорним кунжутом.

У Фішклаб-це завжди найсмачніша ікра, свіжоморожена риба і морепродукти з доставкою і посмішкою! Наш клієнт завжди задоволений і прав!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here