З моменту своєї появи, який став можливим завдяки старанням Ліва Страусса в середині XIX століття, джинси ніколи не втрачали своєї актуальності. Спочатку розраховані на робітників і фермерів, з плином часу вони стали атрибутом гардеробу самих різних людей, перш за все цінують в одязі практичність, довговічність і відмінний зовнішній вигляд. У нас скинни-джинсы мужские.

Зараз можна впевнено стверджувати, що джинси без єдиного пострілу завоювали весь світ: їх можна побачити на молоді і тих, хто постарше, на модниках і тих, кому просто потрібна зручна і красива сучасна одяг. Саме тому в каталозі Time of Style представлено безліч різних варіантів, кожен з яких по-своєму цікавий. Так, класичні джинси ідеально підійдуть тим, хто віддає перевагу перевірені часом рішення, а стильні завужені джинси напевно оцінять всі, хто хоче підкреслити плюси своєї фігури.

Як правильно вибрати чоловічі джинси?
Крім розміру, існує ще кілька важливих моментів, облік яких дозволить вам зробити по-справжньому вдале придбання. Ось вони:

· час року, на яке розраховано виріб (весна-літо, осінь-зима або без прив’язки до сезону);

* форма штанини (пряма або звужена);

* забарвлення (один тон, потерті джинси, «варенка» і т. п.).

Бажаєте, щоб в купленому одязі вам було якомога більш комфортно навіть в найсильніший спеку? Тоді віддайте перевагу літнім джинсам, що гарантує максимальний комфорт носіння і, що не менш важливо, що відрізняється чудовим зовнішнім виконанням. Хоч це і досить тонкі джинси, їх довговічність заслуговує дуже високої позначки: вони відмінно тримають форму і колір, а також з легкістю переносять часті прання. Не любите витрачати багато часу на опрацювання свого образу? Тоді вам є резон обзавестися прямими джинсами-одягом, що підходить абсолютній більшості представників сильної статі.

І не думайте, що ціна товарів, пропонованих магазином Time of Style, непідйомна для наших співвітчизників – на щастя, це зовсім не так. Багато в чому завдяки нам, добротні чоловічі джинси в Україні недорого – це повсякденна реальність, що дозволяє виглядати стильно і привабливо кожному, кому це не байдуже. Просто купіть придивилася вам річ у нас і переконаєтеся в тому, що гарні вироби зовсім не обов’язково повинні влітати в копієчку тим, хто прагне стати їх власником.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Facebook
Twitter
Предыдущая статьяЧашки под заказ
Следующая статьяАнализы бишкек

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here